CAST AND CREW 

Voor de uitvoering van haar producties doet FOURSTRASSIA INSPIRATIONS & PRODUCTIONS beroep op interne, (semi)professionele castleden, die als kern of op freelance basis voor de verscheidene projecten fungeren. Deelname tot deze cast gebeurt via selectie. De kandidaten worden gekozen op basis van hun fysieke uitstraling, motivatie & inzet, background file en speciale kwaliteiten, afhankelijk van de aard van de productie.

PRESENCE

Zo zijn gevorderde danscompetenties, cognitieve opnamevaardigheid, kracht, techniek en expressie belangrijk voor wie tot de DANCING CAST wil behoren. Uiterlijke verschijning, taalvaardigheid en etiquette zijn dan weer vereist voor de selectie tot de HOSTING CAST, terwijl optimale zangkwaliteiten of het grondig bespelen van een instrument van groot belang zijn voor de SINGING CAST. Bij de MODELING CAST ten slotte gaat het voornamelijk om het fotogenieke aspect en een mooie présence op de catwalk. 

PRESENTATION

Om toe te treden tot één (of meerdere) cast(s) worden op geregelde basis castingdagen en/of audities georganiseerd. Eenmaal geselecteerd, wordt men verder begeleid of opgeleid om zo klaargestoomd te worden tot de realisatie van verschillende projecten. Op die manier kan men zich een officieel TFD-castlid noemen en eventueel een plaatsje bemachtigen naast het getalenteerde showballet “The Fourstreet Dancers” en de nationale “Cheerleaders of Belgium”.

WENS JE DEEL UIT TE MAKEN VAN ONZE CAST(S) OF CREW?

Stuur een mail met jouw gegevens via onze contactpagina en wie weet, sta je binnenkort te schitteren in één van onze producties!

design door TFD | website door geselle.be
disclaimer – copyright & privacy